המוסקה של רוחל`ה


המוסקה המנצחת של רוחל`ה.

מהמטבח של רוחלה- המתכונן המנצח של רוחלה לשנה הבאה אחרי שנים של אירוח ופתיחת שולחן ל-40 איש כל שבת, החליטה רוחלה למסד את מטבחה. רוחלה מבשלת בהזמנה מאכלים ביתיים ממיטב במסורת הים תיכונית, ניתן לקנות ולהזמין אוכל ליום שישי, חגים ואירועים משפחתיים. 09-7413772 , 052-454641 מוסקה בולגרית חומרים 4 חצילים גדולים 2 כפות שמן 2\1 ק"ג בשר טחון 2 שיני שום כתושות 1 בצל קצוץ 5 גבעולי פטרוזיליה כף רסק עגבניות לרוטב: 100 גרם רסק עגבניות 5 גבעולי פטרוזיליה קצוצה 2 ביצים קורט מלח קורט פלפל 1 כף אבקת מרק 1 כף קמח אופן ההכנה 1. חותכים לחצי כל חציל, מרוקנים ממנו את הליבה,( שומרים אותה בצד) זורים עליו מלח. 2. מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה, מוסיפים בשר טחון, מפוררים אותו עם המזלג עד שמשנה את צבעו, מבשלים כרבע שעה, עד שהנוזלים הנספגים. מוסיפים את השום, פטרוזיליה, רסק עגבניות מערבבים ומורידים מהאש. 3. ממלאים את החצילים במלית הבשר. 4. מכינים בלילה מחומרי הרוטב. 5. שופכים על החצילים 6. מניחים על תבנית את ליבת החצילים ומעליה את החצילים הממולאים, מכסים בנייר כסף. 7. מכניסים לתנור. 4\1 שעה ראשונה על חום של 250 מעלות, ועוד שעה וחצי בחום של 180. בתאבון!!!


אחורה

חדשות

  • עמרם מצנע מצטרף לציפי לבני

  • במסיבת עתונאים היום הודיעה ציפי לבני על הצטרפותו של עמרם מצנע למפלגת "התנועה".

  • עצומה להמתת חסד

  • לאחר המקרה הטרגי של הרופא אשר עזר לבתו חולת הסרטן למות והתאבד,

    עולה שוב הסוגיה של המתת חסד.