הצעות ומתכוני TOP ICE


גיוונים, טיפים והצעות הגשה בנושא קפה TOP ICE ומתכון קרס שניט לימי הקיץ החמים.

קרמשניט במילוי מוס מוקה *********************** את עלי הקרמשניט הפריכים אפשר להשיג כיום, בכל מרכול. העוגה נראית מאוד מקצועית, למרות שהיא קלה ומהירה להכנה. לכן, היא מתאימה להכנה ב"דקה התשעים" כשמגיעים אורחים או שלמשפחה מתחשק "משהו" טעים. החומרים להכנת 4-6 מנות: למוס: 2 כפיות מידה "ICE" אבקת משקה להכנת משקה קפה קר, עלית 1 אריזת אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל 1 מכל שמנת להקצפה 1 כוס חלב 1 כף ליקר תפוזים (לא חובה) 1 כפית תמצית וניל להגשה: 1 אריזה (300 גרם) עלי בצק עלים אפויים לקרמשניט ההכנה: 1. שמים בקערה את כל חומרי המוס. מקציפים במהירות גבוהה לקבלת מוס אוורירי. טועמים ומחזקים את טעמי הקפה עם עוד כפית אבקת משקה, אם צריך. 2. מניחים בסיס ראשון של בצק עלים מוכן על צלחת הגשה שטוחה. מורחים, או מזליפים משק זילוף עם צנתר כוכבי מחצית מהמוס על פי הבצק. 3. מניחים את העלה השני ומורחים מעליו את יתר המוס. מחליקים. 4. את השכבה השלישית של הבצק כדאי לחתוך על קרש חיתוך לריבועים בגודל המנה האישית הרצויה. אחר כך, מניחים את הריבועים על פני המוס, כדי לסיים את העוגה וכדי להקל על החלוקה למנות אישיות אחר כך. 5. מקררים את העוגה למשך כחצי שעה, לפחות, לפני ההגשה.


**************************** פטנט לחובבי הקפה הקר כשמכינים קפה קר ומוסיפים לו קוביות קרח, מהר מאוד הקרח נמס, מדלל את המשקה וגורע מאיכותו. הפתרון קל ופשוט: הקיץ מכינים קוביות קרח מקפה מרוכז כדי לצנן משקאות קפה קר: בכוס, בפילטר או ב"פרס" מערבבים 2 כוסות מים חמים עם 4 כפיות קפה טורקי טחון ברזילאי של עלית. ממתיקים ב-6 עד 8 כפיות סוכר לפי הטעם. לוחצים את ה"פרס" או מסננים את הקפה דרך מסננת דקה מאוד. שמים את הנוזל במגשיות מיוחדות להכנת קרח ומקפיאים. מגישים את קוביות הקרח-קפה עם כל משקה קפה קר. גיוון לשומרי המשקל: לעיתים, קשה להמיס ממתיקים מלאכותיים בנוזלים קרים, כמו בקפה קר. מסעדות רבות מציעות מי סוכר כאמצעי המתקה למשקאות קרים. הפתרון למי שמעדיף ממתיק מלאכותי: מכינים קפה טורקי חזק בכוס, ב"פרס" או בפילטר וממתיקים, בעוד המשקה חם, בממתיק מלאכותי, לפי הטעם. יוצקים את הקפה למגשיות מיוחדות להכנת קוביות קרח ומשתמשים בקוביות ה"קרח-קפה" גם כאמצעי צינון וגם כאמצעי המתקה. מעדן גבינה וקפה: מתבלים 200 גרם גבינת שמנת או גבינה לבנה למריחה רגילה (אחוזי השומן – לפי הטעם) בכשתי כפיות מידה של אבקת קפהICE . טועמים ומחזקים את טעמי הקפה, אם רוצים, לפי הטעם. הגבינה בטעם קפה מתאימה להגשה כמילוי לבלינצ`סים; למריחה על ביסקוויטים או להגשה עם כפית כ"נישנוש" קטן ולא משמין. קפה מעשיר טעמים של קקאו: בכל פעם שמכינים קרמים, מוסים, בצקים לעוגה או לעוגיות בטעמי שוקולד או קקאו, טוב להוסיף עוד חצי כפית קפה נמס או שחור כדי להדגיש את הטעמים ולחזק את הצבע. עוגות קפה עם קפה: במתכונים של עוגות דבש, עוגות בחושות עם פירות יבשים ומאפינס עם אגוזים, כדאי להחליף חלק מהנוזלים במתכון בקפה חזק. התוספת של הקפה מעשירה את הצבע הכהה ואת הניחוח של העוגה. לכל הנוסעים לחו"ל לחופשה: זכרו - אין דבר מרגיז יותר מאשר להיות בחופשה ולהתגעגע לדברים ה"קטנים" של הבית. אז, גם אם אתם מתכננים להיזרק ב"חושה" בסיני או ללון בסוויטה מלכותית במלון פאר בניו-יורק (כולל כל הנופשונים והטיולים המאורגנים שביניהם) - אל תסמכו על המזל, אלא קחו אתכם, בכלי שנסגר היטב, כמות קפה שתספיק לכל ימי השהיה. אז, גם אתם (כמו הקפטן בסרטוני הפרסומת...) תבקשו מהמלצר: כוס קטנה SMALL GLASS ומים חמים HOT WATER. על TOP ICE של עלית: חברת הקפה של עלית מציגה את הלהיט של הקיץ: ICE – אבקה להכנת משקה קפה קר עם המכסובב שזוכה לפופולריות עצומה ואיתו מיכל פלסטיק שקוף המכיל 35 גרם קורנפלקס מצופה בשוקולד חלב, שוקולד לבן ושוקולד מריר. המוצר החדש הוא מחווה לצרכנים של ICE שממתינים כל החורף למשקה האהוב. TOP ICE מגיע באריזה המקורית של ICE ועם כפית המדידה להכנה קלה. כדי ליהנות מ- TOP ICE כל שיש לעשות הוא להכין ICE (להוסיף חלב קר ולערבב) ולהוסיף את הקורנפלקס.


אחורה

חדשות

  • עמרם מצנע מצטרף לציפי לבני

  • במסיבת עתונאים היום הודיעה ציפי לבני על הצטרפותו של עמרם מצנע למפלגת "התנועה".

  • עצומה להמתת חסד

  • לאחר המקרה הטרגי של הרופא אשר עזר לבתו חולת הסרטן למות והתאבד,

    עולה שוב הסוגיה של המתת חסד.