טיפים לעוגות גבינה לשבועות


אין ספק כי עוגת הגבינה היא המלכה הלבנה של חג השבועות, רולדין - רשת קונדיטוריות ובתי קפה מציגה מספר טיפים להכנת עוגת גבינה מוצלחת

• על מנת למנוע "פיצוצים" בעוגה רצוי להניח עם תחילת האפייה בתחתית התנור, תבנית עם מים, על מנת ליצור אדים. • כדי להגיע לגובה מקסימאלי של העוגה, יש להתחיל את האפייה בחום גבוה (כ-20 דק`), ולאחר מכן לעבור לחום נמוך לצורך אפייה איטית • לאחר 20 דק` בתנור, רצוי להפריד מעט את קצבות העוגה מדופן התבנית באמצעות סכין. • כדי שהעוגה תתייצב לאחר שנאפתה ולא תיפול, יש לצננן בטמפרטורת החדר ולאחר מכן כשעובדים על מתכון חדש, חשוב לעבוד עם משקל מדויק. • עוגות גבינה שמשלבות טעם וניל, רצוי להשתמש בגרגרי וניל במקום תמצית. • שימון התבנית – ספריי שמן עדיף על כל שיטת שימון אחרת. • מומלץ להגיש את העוגה עם מחית פירות יער (לבשל את פירות היער עם סוכר לצנן) ואז לקשט את העוגה והצלחת. • במידה ויש לעוגה חריצים ניתן לכסותם עם ממרח שמכינים בקלות רבה מגבינה 9 אחוז וסוכר שמערבבים יחדיו – יש לכסות את העוגה עם הציפוי אחרי שהעוגה מתקררת ומעל לגרד שוקולד מקופלת לעיטור.


אחורה

חדשות

  • עמרם מצנע מצטרף לציפי לבני

  • במסיבת עתונאים היום הודיעה ציפי לבני על הצטרפותו של עמרם מצנע למפלגת "התנועה".

  • עצומה להמתת חסד

  • לאחר המקרה הטרגי של הרופא אשר עזר לבתו חולת הסרטן למות והתאבד,

    עולה שוב הסוגיה של המתת חסד.