לביבות מסוג אחר


אביגדור ברו - אשף המטבח הראשי הילטון תל אביב, מציע לביבות מסוג אחר.

לביבות גבינה ודבלים (10-15 לביבות) מצרכים: ½ ק"ג גבינה לבנה 9% 4 ביצים שלמות 2 כפות סוכר 4 כפות קמח מעט מלח קליפה מגוררת מ – 2 לימונים קליפה מגוררת מ – 2 תפוזים שמן לטיגון 150 גרם תאנים יבשות (דבלים) 1/3 בקבוק יין פורתום אופן הכנה: להניח התאנים בסיר, לצקת מעליהן יין, להביא לדרגת רתיחה ולהמשיך לבשל על להבה נמוכה עד התרככות התאנים. להוציא התאנים במסננת ולחתוך אותן לקוביות קטנות. להמשיך לבשל את היין עד לדרגת ריכוז של רבע מן הכמות המקורית. לשים בקערה גבינה, ביצים, קמח, מלח וקליפות מגוררות, לערבב עד קבלת עיסה חלקה. להוסיף תאנים ויין מרוכז ולערבב היטב. ליצור לביבות ולטגן במחבת עד קבלת צבע זהוב משני הצדדים.


אחורה

חדשות

  • עמרם מצנע מצטרף לציפי לבני

  • במסיבת עתונאים היום הודיעה ציפי לבני על הצטרפותו של עמרם מצנע למפלגת "התנועה".

  • עצומה להמתת חסד

  • לאחר המקרה הטרגי של הרופא אשר עזר לבתו חולת הסרטן למות והתאבד,

    עולה שוב הסוגיה של המתת חסד.