מרכז לתרבות קולינארית-לגעת באוכל


ברוב פאר והדר פתחה רשת "לגעת באוכל" סניף חדש ברעננה. החנות המעוצבת באופן חדשני "וחושני" פותחת צוהר לעולם שכולו טעמים, ניחוחות וססגוניות עשירה של תבלינים, עשבי מרפא, מטעמי גורמה והעיקר מגוון רחב של סדנאות בישול אפיה, סושי ועוד.אין לי ספק שהיא תעלה את הרמה הקולינארית במספר בתים ואף ללא בשלניות להימשך לחוויות הבישול והאכילה מסוג אחר. www.tfood.co.il

רשת "לגעת באוכל" מראשון לציון,המרכז הישראלי לאמנויות הבישול והאפייה פתחה ברובבימים אלו סניף חדש ברעננה בהשקעה כוללת של 2 מיליון ₪. צביקה קרובי, מבעלי "לגעת באוכל", מוסר: "לאחר ההצלחה של מתחם `לגעת באוכל` בראשון לציון, הקיים מזה ארבע שנים, החלטנו לאפשר גם לתושבי רעננה ליהנות מתרבות הגורמה והבישול הישראלית והבינלאומית. אנו רואים במתחם זה מימוש של חזון, כאשר המרכז מציע ללקוחות מגוון של סדנאות בישול ואפייה, לצד אפשרויות קיום אירועים ברמה גבוהה, ורכישה של תבלינים, קפה, תה, כלי מטבח ולמעשה - כל העושר הנגזר מהתרבות הקולינרית. המרכז העשיר כולל גם בית ספר מקצועי לבישול עם עמדות פרטיות לכל התלמידים, בהנחיית מיטב השפים הישראלים , ובניצוחם של השפים בל קפצן ויניב גור אריה. בנוסף, המרכז מציע עמדות תבלינים, קפה ותה, ממכר של כלי מטבח, גאדג`טים ועוד, לצד פעילותו של בית קפה ופטיסרי עם עוגות ועוגיות, כריכים, קישים וסלטים . המטבח הבינלאומי - ב"לגעת באוכל" מציעים לכן מחלקות שונות, בהתאם לתרבויות הבישול הבינלאומיות, ביניהן מחלקה מקסיקנית, יפנית, המזרח הרחוק, עשבי מרפא, אפייה, קפה, תה, תבלינים ועוד. לחגוג בגורמה - ואם אתן אוהבים לחגוג ומחפשים את המקום שייתן גם לאורחים שלכם חוויה קולינרית משכרת חושים: במתחם החדש הוקצה שטח מיוחד לאירועים של קבוצות סגורות, המציע את המטעמים המקוריים והייחודיים של מבחר מטבחי העולם. רח` הסדנא 4 (מתחם ACE), אזור התעשייה רעננה. טלפון: 09-7404474. רח` לישנסקי 9, מתחם חונים קונים, ראשון לציון. טלפון: 03-9523090. לסיכום כאשר את נכנסת ל"לגעת באוכל" ברעננה ההרגשה שלך שאת נכנסת למקדש האוכל.


אחורה

חדשות

  • עמרם מצנע מצטרף לציפי לבני

  • במסיבת עתונאים היום הודיעה ציפי לבני על הצטרפותו של עמרם מצנע למפלגת "התנועה".

  • עצומה להמתת חסד

  • לאחר המקרה הטרגי של הרופא אשר עזר לבתו חולת הסרטן למות והתאבד,

    עולה שוב הסוגיה של המתת חסד.