עוגת גבינה


אי אפשר לעבור אץ חג שבועות ללא עוגת גבינה ןהפעם עוגת גבינה מבית היוצר של פיליס גלזר "דאבל ג`ינג`ר" - Double Ginger

עוגת "דאבל ג`ינג`ר" בטעם נפלא ועשיר - הגבינה אולטימטיבית לחג השבועות ולימי הקיץ המבוססת על טהרת מוצרי החלב הייחודיים של מחלבת "טרה" ועל מוצרים טבעיים ומחזקים כגרנולה וזנגביל-ג`ינג`ר עוגת "דאבל ג`ינג`ר" קלה להכנה, מדהימה ביופיה, בעלת מרקם עשיר וטעם נפלא, מבוססת על טהרת מוצרי החלב הייחודיים של מחלבת "טרה": גבינת "טוב טעם" הוותיקה המתאימה לאפייה, חמאה ושמנת מתוקה המוכרות והאהובות - אותם מייצרת "טרה" במשך כל ימות השנה. מתכון: פיליס גלזר צילום: יוסי סליס עוגת גבינה, גרנולה וזנגביל מסוכר – דאבל ג`ינג`ר מחלבת טרה מציעה השנה עוגת גבינה "דאבל ג`ינג`ר" של פיליס גלזר. בניגוד למחלבות אחרות, אשר מייצרות סדרה מצומצמת של גבינות לאפייה רק לחג השבועות, את מוצרי מחלבת טרה, להכנת עוגה זו ועוגות מופלאות אחרות - ניתן להשיג במקררים במשך כל השנה, ולכן גם ליהנות מהן במשך כל השנה. עוגת גבינה כל כך עשירה, קשה להאמין שהבסיס הוא גבינת 5% . סוד הטעם – גבינת "טוב טעם" של טרה! מלאת סידן, חלבון, ויטמינים ומינרלים.בתוספת קינמון וג`ינגר (זנגביל) המחזקים גם הם את הגוף, הופכת העוגה לבריאות מתקתקה ורלוונטית לחג! מוצרים לקלתית/לבסיס: 3 כוסות גרנולה 1 כף סוכר דמררה) חום בהיר) או סוכר רגיל ½ כפית קינמון 1/2 כפית אבקת זנגביל (ג`ינג`ר) 100 גרם חמאה של טרה, מומסת למילוי: 500 גרם גבינת "טוב טעם" של טרה 2 כפית תמצית וניל טבעי 1 כוס סוכר 4 ביצים 2/3 כוס שמנת מתוקה 42% של טרה 1 חבילה גבינת שמנת טבעית 9% של "טרה" ¼ כוס סוכר לקישוט: 1/4 - 1/3 כוס זנגביל מסוכר*, קצוץ דק אופן ההכנה: מחממים את התנור ל- 180 מעלות. בממחה (בלנדר) או מעבד מזון, טוחנים דק את הגרנולה ומעבירים לקערה. מערבים פנימה סוכר, קינמון, אבקת זנגביל וחמאה מומסת. מערבבים היטב. מרפדים תבנית קפיצית בגודל 22 או 24 ס"מ בעיגול נייר אפייה. חותכים רצועה מן הנייר ומרפדים גם את הדפנות (מהדקים עם קצת חמאה). מוסיפים את תערובת הגרנולה ומהדקים לבסיס ומחצית מגובה התבנית. מקררים ומכינים את המילוי. במערבל חשמלי, טורפים גבינה, וניל וסוכר עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מערבבים פנימה את השמנת המתוקה ויוצקים לתבנית המקוררת, ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית ואופים 35 דקות. מכבים את האש ומשאירים בתנור 20 דקות. מוציאים ומצננים. מחממים את התנור ל-150 מעלות. בקערה קטנה, טורפים גבינת שמנת וסוכר ומעבירים בעדינות לעוגה בעזרת כף. מיישרים עם סכין או מרית. אופים 5 דקות בדיוק. מוציאים, מצננים ומקררים עד שהעוגה יציבה (אך היא נהדרת גם חמימה!). מפזרים למעלה את הזנגביל המסוכר ומגישים. טרה מגישה טיפים וסודות הצלחה בהכנת עוגת גבינה: · כדי להבטיח תוצאות טובות יש להשתמש בגבינות וחמאה טריות ביותר. טוב לנקז את עודפי הנוזלים מהגבינות לפני השימוש. · כדי למנוע אפייה לא אחידה - כדאי לאפות את עוגת הגבינה באיטיות בחום בינוני-נמוך. · כדי למנוע "צניחה" חזקה מדי של העוגה, יש לצנן אותה בהדרגה בתנור כבוי. · כדי למנוע בקעים רבים ועמוקים, מומלץ להעביר סכין חדה סביב העוגה בעודה חמה, כדי לשחרר אותה מדפנות התבנית. · טעמה ומרקמה של העוגה משתפרים ללא הכר אחרי לילה במקרר, אך את הקישוט בקצפת ו/או פירות כדאי להכין סמוך לפני ההגשה. בתיאבון!


אחורה

חדשות

  • עמרם מצנע מצטרף לציפי לבני

  • במסיבת עתונאים היום הודיעה ציפי לבני על הצטרפותו של עמרם מצנע למפלגת "התנועה".

  • עצומה להמתת חסד

  • לאחר המקרה הטרגי של הרופא אשר עזר לבתו חולת הסרטן למות והתאבד,

    עולה שוב הסוגיה של המתת חסד.