פסטרמה ביתית


אלה גורין מציעה "פסטרמה ביתית" להכנה אחד מתפריטי גורמה לילדים במשפחון נועה בהרצליה.

פסטרמה מתוצרת בית קלה להכנה, בריאה ואינה כולל חומרי טעם וריח וחומרים משמרים. וגם זול.וכמעט ללא עבודה. ותוצאה בטוחה. החומרים הדרושים : חזה הודו ( 400 – 500 גרם ) נתח שלם , 4 – 5 שני שום פרוסות דק , 2 כפיות של : אורגנו יבש , בזיליקום יבש , חרדל , פפריקה מתוקה , קורט פלפל שחור גרוס , 2 כפות שמן זית אופן ההכנה : לחמם תנור לחום של 250 מעלות . בעזרת סכין דקה לנקב חריצים בנתח ההודו להכניס את השום , לערבב את יתר המרכיבים ומרוח על הנתח. לשים את נתח החזה על תבנית יבשה. להכניס לתנור . אחרי רבע שעה לכבות את התנור ולהשאיר את הבשר בתנור כבוי לשעתיים חשוב לציין לא לפתוח את התנור. לפרוס פרוסות דקות. ניתן להגיש חם או קר, בתוך סנדביצים, כתוספת למנה, בסלטים ועוד. לשאלות , תגובות טל 0526706509


אחורה

חדשות

  • עמרם מצנע מצטרף לציפי לבני

  • במסיבת עתונאים היום הודיעה ציפי לבני על הצטרפותו של עמרם מצנע למפלגת "התנועה".

  • עצומה להמתת חסד

  • לאחר המקרה הטרגי של הרופא אשר עזר לבתו חולת הסרטן למות והתאבד,

    עולה שוב הסוגיה של המתת חסד.